MENU

Ο Γιάννης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Τζέισον Κιντ που τον χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο στη θέση του πλέι μέικερ.

Ο προπονητής του Αντετοκούνμπο, αλλά και οι συμπαίκτες του μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον «Greek Freak» και την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

«Ο Γιάννης ήταν σπουδαίος. Ένα πράγμα στο οποίο πρέπει να προσαρμοστεί είναι οι διαφορετικές άμυνες που θα δει. Παίζει σε μια νέα θέση, θα έχει τα πάνω και τα κάτω του, αλλά νομίζω ότι όσο περισσότερο παίζει στη θέση του πλέι μέικερ τόσο καλύτερος θα γίνεται. Ξεκίνησε τα triple double, δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσει, το σημαντικό είναι να κερδίζουμε κιόλας με τα triple double του», ήταν το σχόλιο του Τζέσον Κιντ για την απίστευτη εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στους Θάντερ.

Από την πλευρά του, ο Τζαμπάρι Πάρκερ είπε: «Ο Γιάννης παίζει πολύ καλά και μας βοηθά πολύ. Δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντιπάλους και χαίρομαι που τον έχουμε στην ομάδα μας».

«Είναι εξαιρετικός στο ρόλο του πλέι μέικερ, μπορεί να πάρει ριμπάουντ και να σκοράρει. Είναι σπουδαίος παίκτης», ανέφερε ο Ο Τζέι Μέγιο.

Αποθέωση του Γιάννη Ανετοκούνμπο από Κιντ και συμπαίκτες