MENU

Τα πάντα στο ΝΒΑ περιστρέφονται γύρω από το μάρκετινγκ. Γι' αυτό οι Ρόκετς έβγαλαν σε κυκλοφορία τρεις νέες φανέλες, προκειμένου να γίνουν ανάρπαστες από τους φίλους τους.

Σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Χιούστον, με προσκεκλημένους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι «ρουκέτες» αφού απέδωσαν τιμές στον εκλιπόντα Μόουζες Μαλόουν, παρουσίασαν μια ξεχωριστή τριάδα από φανέλες, με τον τίτλο «Pursuit» (σ.σ. Επιδίωξη), που υποδηλώνει τους υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά.

Πέρυσι η πρώην ομάδα του Κώστα Παπανικολάου έφτασε ως τους τελικούς της Δύσης, όπου υποτάχθηκαν όμως στους Γουόριορς και φέτος η επιδίωξη είναι να φτάσει η ομάδα ακόμα παραπάνω και πιο κοντά στο πολυπόθητο δαχτυλίδι.

Τις νέες φανέλες παρουσίασαν ως... μοντέλα, ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο Ντομάτας Μοτεγιούνας και ο ρούκι Σαμ Ντέκερ. Ο Χάουαρντ φόρεσε μια ασημί φανέλα με μανίκι (θα την φορέσουν στις 25/11 κόντρα στους Γκρίζλις), ο Μοτεγιούνας μια κόκκινη με μανίκι και στάμπα «Clutch City» (σ.σ. παρατσούκλι της πόλης του Χιούστον), που θα εμφανιστεί στις 14/11 απέναντι στους Μάβερικς και ο Ντέκερ μια εντυπωσιακή μαύρη, την «Space City», η οποία θα... ντεμπουτάρει τη σεζόν 2016/2017.

Οι... εναλλακτικές φανέλες των Ρόκετς (pics)