MENU

H MVP του περσινού πρωταθλήματος του WNBA, και μία από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου, αποφάσισε να εκφράσει ανοιχτά τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, αναφερόμενη στην αρραβωνιαστικιά της, Αμάντα Κλίφτον.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα άρθρο του περιοδικού Vogue σχετικά με την ζωή της άσου των Σικάγο Σκάι, τονίζεται πως: «Η Έλενα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στα ταξίδια της με την ομάδα της, Σικάγο Σκάι, και στο σπίτι της οικογένειάς της στο Ντελαγουέρ. Αυτή και η αρραβωνιαστικιά της, Αμάντα Κλίφτον, έχουν διαμερίσματα σε Σικάγο και Ουίλμινγκτον».

Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο κομμάτι προκάλεσε αρκετές και ποικίλες αντιδράσεις, με την 27χρονη άσο να ξεκαθαρίζει στην Chigaco Tribune: «Απόφασισα να μην κρύβω τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι να σεβαστώ την προσωπική ζωή της Αμάντα επίσης. Δεν βρίσκεται σε αυτό το σημείο, δεν χρειάζεται να δώσει κάποια συνέντευξη και δεν θέλω να νιώθει άσχημα. Είμαι μαζί της εδώ και πολλά χρόνια, οι άνθρωποι που είναι κοντά μου το ξέρουν και αυτό είναι όλο».

Η άσος των Σικάγο Σκάι έχει εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν την στήριξή της σε ομοφυλόφιλες αθλήτριες της λίγκας, ενώ η αποκάλυψή της έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των ατόμων με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις από τους φιλάθλους αλλά και τους συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα Ντέλε Ντομν βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου θα εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποκάλυψη της MVP του WNBA: Είμαι μαζί με γυναίκα!