MENU

Έπειτα από 2,5 χρόνια στην Αρμάνι Μιλάνο ο Μάντας Καλνιέτις αποχώρησε από την «πρωτεύουσα της μόδας», με προορισμό την Γαλλία και την Βιλερμπάν. Πριν ανοίξει όμως το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, φρόντισε να εξαπολύσει τα βέλη του προς τον πρώην προπονητή του στην Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Ο 31χρονος γκαρντ παραδέχτηκε μεν πως δεν υπήρξε σύγκρουση ανάμεσα τους, όμως κατηγόρησε τον Ιταλό προπονητή πως του είπε ψέματα αναφορικά με την παρουσία του στην ομάδα. Κάτι το οποίο έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη σχέση των δύο ανδρών, καθώς ο Λιθουανός άσος αποκάλυψε πως δεν μιλούσαν από ένα σημείο και μετά!

«Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση μαζί του. Πρώτα απ' όλα μου είπε ότι θα παίζω μόνο στην Euroleague. Του ρώτησα εάν είχε κάνει κάτι λάθος αλλά δεν μου πήρα κάποια απάντηση από αυτόν. Μου υποσχέθηκε ότι θα παίζω τον Νοέμβριο, τότε μου είπε οτι θα παίζω τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Στα τέλη Φλεβάρη μου είπε ότι θα μπορούσα να είχα πάω οπουδήποτε ήθελα. Δεν υπήρχε καμία σύγκρουση, αλλά μου είπε ψέματα. Ήμουν θυμωμένος μαζί του επειδή δεν κράτησε την υπόσχεσή του, έτσι σταματήσαμε να μιλάμε και με έθεσε εκτός ομάδας», ήταν τα λόγια του Λιθουανού γκαρντ για τον Πιανιτζιάνι.

Όσο για την Βιλερμπάν, αλλά και την παρουσία του Τόνι Πάρκερ ανέφερε πως «ήταν ο πρώτος που με κάλεσε. Είπε πως ήμουν ο πρώτος στόχος τους και ήθελαν να φέρουν περισσότερους έμπειρους παίκτες. Μίλησα και με τον Νικολάς Μπατούμ, επίσης. Οι συζητήσεις ήταν πολύ απλές γιατί ο Τόνι είναι ακόμα παίκτης και ήταν πολύ εύκολο να μιλήσω μαζί του».

«Καρφιά» Καλνιέτις για Πιανιτζιάνι: «Μου είπε ψέματα»