MENU

Οι προπονητές των ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης συναντήθηκαν για το ετήσιο meeting τους και τα σεμινάρια που κάνουν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μάλιστα, έβγαλαν και μία αναμνηστική φωτογραφία, που ανέβασε η Euroleague στα social media.

Σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο πρωταθλητής Ευρώπης, Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), που κρατάει την κάμερα, αλλά και η... απουσία δύο προπονητών: του Αργύρη Πεδουλάκη (Παναθηναϊκός) και του Άιτο Γκαρσία Ρενέσες (Άλμπα Βερολίνου).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊού έκανε πρόσφατα μία χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί δεν τον άφηναν να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη. Γι' αυτό και απουσιάζε από την σχετική συνάντηση. Από την άλλη, ο Ρενέσες συζητάει για νέο συμβόλαιο με τους Γερμανούς και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Έτσι, δεν μπορούσε να βρίσκεται στο εν λόγω meeting.

Αντιθέτως, ο Ντέιβιντ Μπλατ (Ολυμπιακός) έδωσε κανονικά το «παρών», ενώ στη φωτογραφία ξεχώρισε και το... μαύρισμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις).

https://www.instagram.com/p/Bza7Ly9neCH/
Η σέλφι των προπονητών της Euroleague - Γιατί έλειπε ο Πεδουλάκης