MENU

Η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει επιταχύνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να «τσεκάρει» την αγορά. Μία από τις θέσεις που αναμένεται να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός είναι εκείνη του σέντερ, με την περίπτωση του Οθέλο Χάντερ να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Eurohoops».

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος κατέκτησε την φετινή Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα είναι εκτός Ρωσίας. Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Χάντερ και στις πρώτες επαφές των δύο πλευρών έχει διαπιστωθεί σημαντική οικονομική διαφορά, χωρίς να αποκλείεται νέα βελτιωμένη πρόταση από τους «ερυθρόλευκους».

Μέχρι στιγμής, ο 33χρονoς σέντερ είναι προτεραιότητα, για τον παίκτη που μαζί με τον Μιλουτίνοφ θα μοιραστούν την θέση «5», ενώ στην λίστα υπάρχουν ακόμη δύο εναλλατικές περιπτώσεις. Ο Χάντερ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την διετία 2014-16 κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. Φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε μέσους όρους 7,5 πόντων και 3 ριμπάουντ σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής.

«Πρόταση Ολυμπιακού σε Χάντερ»!