MENU
Χρόνος ανάγνωσης 2’

Φτιάξε την κορυφαία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών!

0

Ο επίλογος των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των κορυφαίων ελληνικών ομάδων όλων των εποχών σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, που ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα στο SDNA, δεν θα μπορούσε παρά να αφορά την κορυφαία – βάσει τίτλων και διεθνών διακρίσεων – ομάδα του ελληνικού αθλητισμού σε συλλογικό επίπεδο: Τον «Εξάστερο» Παναθηναϊκό!

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας δωδεκάδας στην ιστορία του «τριφυλλιού» στο μπάσκετ ξεκινά!

Και θα είναι μια ιδιαίτερα… δύσκολη ψηφοφορία, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο της βήμα, καθώς στην ειδική πλατφόρμα θα συναντήσετε δεκάδες θρύλους του Παναθηναϊκού, αλλά και μια… ιδιότυπη διαδικασία για την ανάδειξη του κορυφαίου παράγοντα του τριφυλλιού», καθώς οι υποψήφιοι – πλην του «πατριάρχη» του συλλόγου Απόστολου Νικολαΐδη – είναι μέλη της ίδιας οικογένειας! Της οικογένειας που έχει ευεργετήσει όσο καμία άλλη το σύλλογο, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, με Παύλο, Θανάση και Δημήτρη να συμβολίζουν όλοι μαζί την εκτόξευση του Παναθηναϊκού προς την κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Μπείτε, λοιπόν, στην ειδική πλατφόρμα της ψηφοφορίας και δημιουργήστε βήμα – βήμα τον Παναθηναϊκό των ονείρων σας. Επιλέξτε τον πρόεδρο, τον προπονητή, τη βασική σας πεντάδα, αλλά και τους εφτά αναπληρωματικούς που θέλετε στον πάγκο σας.

Οι υποψήφιοι προέρχονται από 6 δεκαετίες (από τη δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα), προκειμένου να υπάρχει μικρή ή μεγάλη εικόνα για τις επιδόσεις τους.

Τα βήματα που καλείστε να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

ΒΗΜΑ 1: Δηλώνετε την δεκαετία που έχετε γεννηθεί (σ.σ. η δήλωση της ηλικίας σας θα μπορέσει να μας βοηθήσει να βγάλουμε και τον κορυφαίο Παναθηναϊκό όλων των εποχών ανά ηλικιακό κοινό).

ΒΗΜΑ 2: Επιλέγετε τον παράγοντα που θεωρείτε καλύτερο για πρόεδρο του δικού σας All Time Classic Παναθηναϊκό.

ΒΗΜΑ 3: Επιλέγετε τον προπονητή που θεωρείτε καλύτερο να κατευθύνει από τον πάγκο το δικό σας All Time Classic Παναθηναϊκό.

ΒΗΜΑ 4: Ξεκινάτε τη στελέχωση της πεντάδας, αλλά και της δωδεκάδας σας. Πατώντας πάνω στη θέση της πεντάδας που επιθυμείτε να συμπληρώσετε, θα εμφανίζονται αυτόματα οι αθλητές που θα μπορούν να αγωνιστούν εκεί με ένα σύντομο βιογραφικό που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπουρδής. Επίσης σας εμφανίζονται και εφτά θέσεις αναπληρωματικών.

Υπάρχουν παίκτες που βάσει της προϋπηρεσίας τους στον Παναθηναϊκό θα σας εμφανιστούν μόνο σε μία από τις θέσεις της πεντάδας (π.χ. ο Βράνκοβιτς εμφανίζεται μόνο στη θέση 5), υπάρχουν, όμως και παίκτες που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περισσότερες θέσεις (π.χ. ο Μποντίρογκα σας εμφανίζεται από το 2 έως το 4 ανάλογα με το πως επιθυμείτε να τον αξιοποιήσετε σε περίπτωση επιλογής του).

ΒΗΜΑ 5: Μόλις ολοκληρώσετε τη στελέχωση της ομάδας σας, καταχωρείτε τις επιλογές σας και μπορείτε να τις κοινοποιήσετε στα social media. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα να καταχωρήσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ της επιλογής του!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ALL TIME CLASSIC ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι παίκτες που θα στελεχώσουν τη βασική πεντάδα θα προκύψουν βάσει του αριθμού των ψήφων. Το ίδιο θα συμβεί και με τους εφτά αναπληρωματικούς, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνεται τέσσερις παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν στις θέσεις 1,2,3 και άλλοι τρεις που θα παίζουν στις θέσεις 4 και 5.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ PHILIPS ONEBLADE.

Φτιάξε την κορυφαία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών!