MENU

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει βγει δυναμικά στην αγορά το τελευταίο διάστημα, ώστε να καταλήξει στον παίκτη που θα ολοκληρώσει τις φετινές μεταγραφικές του κινήσεις και θα «κλείσει» το ρόστερ της νέας σεζόν.

Μετά και την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μήτογλου, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στην εύρεση ενός γκαρντ-φόργουουρντ, που θα καλύψει την κενή θέση στο «2-3» και θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Τζέιμς Φελντέιν.

Το τεχνικό επιτελείο των νταμπλούχων Ελλάδας εξέτασε διεξοδικά την λίστα της και τις τελευταίες ώρες κατέληξε στον «εκλεκτό» που θεωρείται πως θα... κουμπώσει ιδανικά με το υπόλοιπο «πράσινο» ρόστερ.

Ο συγκεκριμένος άσος καλύπτει όλα τα «θέλω» και τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Τσάβι Πασκουάλ για την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας του.

Το κύριο χαρακτηριστικό και το πιο δυνατό σημείο του είναι το καλό σουτ από τα 6,75 μ. που θα... ανεβάσει επίπεδο την «πράσινη» περιφέρεια και θα δώσει ακόμα μία επιθετική λύση στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ είναι δεδομένο πως ο παίκτης που βρίσκεται στο κεντρικό «κάδρο» του Παναθηναϊκού Superfoods έχει εμπειρία και παραστάσεις από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει... κυκλώσει τον παίκτη που ανταποκρίνεται ιδανικά στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και έχει ανάψει το «πράσινο» φως για την απόκτησή του, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται κοντά στην έβδομη καλοκαιρινή μεταγραφική του κίνηση, μετά την απόκτηση των Λούκας Λεκαβίτσιους, Ίαν Βογιούκα, Ζακ Όγκαστ, Θανάση Αντετοκούνμπο, Μάρκους Ντένμον και Κωνσταντίνου Μήτογλου.

Θυμίζουμε ότι το τυελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί τα ονόματα των Περπέρογλου, Λοτζέσκι και Τζάνινγκ, αλλά κάθε μέρα κερδίζει πόντους το σενάριο να υπάρχει όνομα - έκκπληξη που δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Σουτέρ «killer» με ευρωπαϊκή εμπειρία εντόπισε ο Πασκουάλ!