MENU

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ και αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, που έφερε την σειρά των δύο ομάδων στο 1-1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι πήγε λάθος και αν περιμένανε τόσο έντονη την αντίδραση της Εφες: «Σίγουρα περιμέναμε να αντιδράσουν μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Η Εφές έπαιξε καλύτερα. Εμείς δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών, δεν βελτιώσαμε το παιχνίδι μας. Ήμασταν μπροστά 7 πόντους λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού και δεν μπορέσαμε να το τελειώσουμε. Τους επιτρέψαμε να ξαναμπούν στο ματς και τελικά να κερδίσουν στο τελευταίο σουτ».

Για το αν ο Ολυμπιακός παρασύρθηκε στο ρυθμό της Εφές και στο τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο: «Οπωσδήποτε έγιναν λάθη από την πλευρά μας. Για να κερδίσει η Εφές και έκανε καλά και κάτι δεν κάναμε εμείς καλά. Από εκεί και πέρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δούμε τη συνέχεια, να προσπαθήσουμε να παίξουμε εμείς καλύτερα και να επικεντρωθούμε στη δικιά μας την ομάδα».

Για το τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να κάνει το μπρέικ στην Τουρκία και να διατηρήσει τις ελπίδες του για την πρόκριση στο Final Four «Σίγουρα η σειρά δεν τελειώνει στα δυο παιχνίδια, θα πάμε να παίξουμε ακόμα δυο παιχνίδια στην Τουρκία. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα, να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί. Θα αναλύσουμε το σημερινό ματς και τα λάθη που κάναμε έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι από το 2ο παιχνίδι στο 3ο».

Για το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός έχει δείξει σε όλη η σεζόν οτι μπορεί να παίζει το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας και αν αυτό τον κάνει αισιόδοξο για το μπρέικ: «Σίγουρα μας κάνει αισιόδοξους. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε όμως διαφορετικά και θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Χάσαμε το σημερινό η σειρά είναι 1-1. Είναι μια μεγάλη σειρά στις τρεις νίκες κρίνεται η πρόκριση. Εμείς στοχεύουμε το επόμενο παιχνίδι για να δώσουμε το 1000% μας άσχετα αν είναι εντός ή εκτός έδρας».

Παπαπέτρου: «Να γίνουμε πιο επιθετικοί, θα δώσουμε το 1000%»