MENU

Τα παιδιά στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος που «τρέχει» από την Euroleague και τις ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, προπονήθηκαν την Τρίτη (13/12) στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και γνώρισαν τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων τους μοίρασε και δώρα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκα, One Team, τα παιδιά από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά είχαν την δυνατότητα σήμερα, Τρίτη 13/12 να προπονηθούν στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ και επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον έναν από τους δυο επίσημους πρεσβευτές της ομάδας μας, τον Κώστα Παπανικολάου.

Σε κλίμα γιορτινό, ο Κώστας Παπανικολάου γνώρισε από κοντά τα παιδιά, μίλησε μαζί τους, συμμετείχε στη προπόνηση, φωτογραφήθηκε με τους μικρούς, καθώς επίσης μοίρασε στο κάθε ένα παιδί μια σακούλα με δώρα από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας.

Τέλος, ο Κώστας Παπανικολάου παρέδωσε μια υπογεγραμμένη φανέλα του One Team στον υπεύθυνο του σχολείου και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου για μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων».

Γιορτινό «One Team» με τον Παπανικολάου (pics)