MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γκαρντ του Ολυμπιακού στην εφημερίδα «Real News»: «Eίμαστε ευχαριστημένοι γιατί παίξαμε καλό μπάσκετ και αρχίσαμε με νίκη το top-16. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα σκληρό παιχνίδι, με τον αντίπαλο να ψάχνει συνεχώς την ευκαιρία για να το διεκδικήσει, όμως δεν του τη δώσαμε σε κανένα σημείο του.

Είχαμε ενέργεια και εκρηκτικότητα στο μεγαλύτερο διάστημα και κατακτήσαμε δίκαια τη νίκη. Ναι, νομίζω ότι η άμυνα ήταν το κλειδί για την επικράτησή μας, όπως επίσης κάποια μεγάλα σουτ, αλλά και τα ριμπάουντ που μας χάρισαν δεύτερες επιθέσεις. Ωστόσο, δεν είναι πάρα το πρώτο βήμα, αφού μας περιμένουν πολλά και επικίνδυνα ματς που κρύβουν παγίδες, αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά και στον κόσμο που πάντοτε στέκεται δίπλα μας και μας οπλίζει με δύναμη για να πολλαπλασιάσουμε την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα μεγάλους στόχους, αλλά δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, προτιμώ να βαδίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Συγκρατημένος ο Χάκετ