MENU

Για μαχαίρωμα Τούρκου οπαδού κάνουν λόγο οι πληροφορίες, με τον φίλο της Καρσίγιακα να έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ένας Τούρκος οπαδός μαχαιρώθηκε από αγνώστους στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ πριν την έναρξη της αναμέτρησης και η τωρινή κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη.

​Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό διαψεύστηκε από τους «πράσινους», που τόνισαν χαρακτηριστικά πως «μέσα στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο, όπου η ΚΑΕ έχει ευθύνη και δικαιοδοσία, δεν έχει λάβει χώρα τέτοιο περιστατικό».

Ένταση πριν το τζάμπολ

Οι περίπου 100 Τούρκοι οπαδοί φώναξαν κάποια συνθήματα και μερίδα Ελλήνων οπαδών θέλησε να τους... προσεγγίσει, καθώς έτρεξε περιμετρικά του πάνω διαζώματος στο ΟΑΚΑ!

Η μερίδα Ελλήνων οπαδών έφτασε κοντά στο σημείο που βρίσκονται οι Τούρκοι, πέταξε και έναν πλαστικό κάδο προς το μέρος τους που δεν βρήκε στόχο, ωστόσο η αστυνομία απέτρεψε τη... συνάντησή τους.

Η ένταση ξεκίνησε γύρω στις 20:45, με τους Ελληνες οπαδούς να οπισθοχωρούν προσωρινά και λίγο αργότερα να προσπαθούν να φτάσουν ξανά στην τουρκική εξέδρα.

Μάλιστα, κρατούσαν και πανό κατά του Κεμάλ Ατατούρκ (σ.σ. «Kemal was gay»), με την αστυνομία για να τους απομακρύνει να χρησιμοποιεί δύο κροτίδες κρότου-λάμψης.

Πληροφορίες για μαχαίρωμα Τούρκου οπαδού στο ΟΑΚΑ