MENU

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα Power Rankings της διοργάνωσης της FIBA για τις τρεις ελληνικές ομάδες:

ΑΕΚ (2η θέση): «Η περσινή πρωταθλήτρια είναι και πάλι πίσω στη δουλειά, μετά την αλλαγή του πόιντ γκαρντ, παίρνοντας τον Jordan Theodore στη θέση του Xavier Rathan-Mayes. Η AEK έκανε μια σημαντική δήλωση με την καλύτερή της νίκη επί του Περιστερίου το Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας άλλο ένα σερί, που τώρα είναι στα τρία ματς. Είχε ήδη ένα σερί 10 νικών αυτή τη σεζόν, οπότε ξέρετε πως είναι καλή, έτσι; Έτσι. Ρεκόρ στη σεζόν: 20-7, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση με τις λιγότερες ήττες μεταξύ των 32 ομάδων».

Προμηθέας Πάτρας (12η θέση): «Θα έπρεπε ο Προμηθέας Πάτρας να ανησυχεί για την τόνωση της Besiktas και της Oostende; Μπααα, μάλλον όχι. Όμως, είναι και η SIG Strasbourg στο κόλπο. Και ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τις Strasbourg, Neptunas και Bologna. Θα έπρεπε να φοβάται; Μπααα... Αλλά και πάλι. Θα έπρεπε; Στο 7-4; Με μια νίκη μπροστά από SIG, BJK και Oostende; Ρεκόρ στη σεζόν: 17-10».

ΠΑΟΚ (16η θέση): «Ο ΠΑΟΚ είναι σε μπελάδες. Η ήττα από την Nanterre, συνδυάστηκε με τη χαμένη ισοβαθμία και πρακτικά είναι ένα ματς πίσω από τους Γάλλους, με τρία παιχνίδια να μένουν. Ευτυχώς για εκείνον, το πρόγραμμά του φαίνεται λίγο ευκολότερο, με ματς απέναντι στην Opava και Fribourg, αλλά, γεια σας, ποντάρω ότι και η Bonn σκεφτόταν πως θα έχει «εύκολο» έργο με την Fribourg στη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα... Ρεκόρ στη σεζόν: 17-10».

BCL: Στη 2η θέση των Power Rankings η ΑΕΚ