MENU

Ο κόουτς της ΑΕΚ δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες, τους βοηθούς μου, στον κόσμο μας για την φανταστική ατμόσφαιρα. Θα μείνουμε σίγουρα στην ιστορία της ΑΕΚ. Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Στο τέλος, όταν όλοι πια έχουν πιστέψει, τότε είναι η πιο δύσκολη στιγμή. Το ότι παίξαμε τόσο καλό μπάσκετ στον τελικό δείχνει ότι το αξίζαμε και μάλιστα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης».

Σχετικά με το αν ένιωσε κάποια στιγμή ότι έβαλε κάποια καλάθια και ο... κόσμος: «Σίγουρα. Παίζουμε για τον κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος να παίζαμε μπροστά σε χίλια άτομα. Μας έδωσαν έξτρα ενέργεια και η προσπάθειά μας ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με άλλα σημαντικά ματς».

Για το ποιος είναι ο επόμενος τίτλος που θα πανηγυρίσει με την ΑΕΚ: «Όλοι δουλεύουμε για τα αποτελέσματα και τα τρόπαια. Έχουμε πολλούς στόχους, οι οποίοι δεν είναι μόνο τρόπαια. Η ΑΕΚ έχει πολλούς τίτλους. Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε κάτι, αλλά πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα που θα κάνει συνεχώς ένα έξτρα βήμα».

Ντράγκαν Σάκοτα: «Θα μείνουμε στην ιστορία, το αξίζαμε»