MENU

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου στο ματς με τους Σέρβους (ρήξη χιαστού), σε συνδυασμό με τον δανεισμό του Γιώργου Καλαϊτζάκη στην λιθουανική Νεβέζις άφησαν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ χωρίς πέμπτο γκαρντ στη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, δηλαδή πίσω από τους Νικ Καλάθη, Ταϊρίς Ράις, Νίκο Παππά και Τζίμερ Φριντέτ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην «πρώτη» του «τριφυλλιού» παραδέχθηκε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις των «κοντών» και οι νταμπλούχοι Ελλάδας στρέφονται σε μια... γνώριμη περίπτωση για εκείνους. Συγκεκριμένα, προχωρούν την υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο διεθνής κόμπο γκαρντ, που αγωνίστηκε και στην Εθνική Ανδρών στα «παράθυρα», είχε περάσει από το ΟΑΚΑ την τριετία 2014-2017, όμως στο φινάλε της θητείας του δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και ζήτησε από τον Τσάβι Πασκουάλ να φύγει. Ο Καταλανός τον άφησε να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο «LefBo» γύρισε στον Άρη, από τον οποίον και ξεκίνησε την πορεία του.

Ωστόσο, ο 25χρονος πια παίκτης είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του στον Παναθηναϊκό με τα σημερινά δεδομένα. Αφού ο Πεδουλάκης άναψε το «πράσινο φως», οι διαπραγματεύσεις μαζί του προχώρησαν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε προφορική συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής.

Να σημειωθεί πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήθελε να έχει στη διάθεσή του ξεκάθαρα έναν παίκτη με τον ρόλο του πέμπτου γκαρντ, που θα βοηθάει και στις προπονήσεις, ώστε να μην χρειαστεί να κάνει... αλχημείες με αλλαγή θέσεων άλλων παικτών. Ο «Μπόχω» γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και θα μπορέσει να συνεισφέρει ως παίκτης του «πράσινου» ροτέισιον.

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης!