MENU

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τη νέα ομάδα του Ηρακλή και τους στόχους αυτής της σεζόν που ξεκινάει:

«Πρόκειται για το ξεκίνημα μιας πάρα πολύ δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς. Οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε για το πρωτάθλημα που έρχεται είναι ότι και φέτος, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Άρα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και για εμάς στο ξεκίνημα, το πιο σημαντικό είναι να μαζευτούμε όλοι, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μιλάμε για μια καινούργια ομάδα, με καινούργια πρόσωπα, θέλουμε να βρούμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα τη χημεία και την ομοιογένεια που απαιτείται και πάνω από όλα, τα παιδιά μας να είναι υγιή και μακριά από άσχημες καταστάσεις. Άπαντες στην οικογένεια του Ηρακλή, περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία».

Για τις κινήσεις του Ηρακλή ως τώρα και αυτές που αναμένεται να κάνει στη συνέχεια:

«Οπωσδήποτε είχαμε και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, σε όλα τα επίπεδα και εντός και εκτός γηπέδου. Το ευχάριστο, το αισιόδοξο και αυτό που εμένα με κάνει να νιώθω σίγουρος για την τελική έκβαση της φετινής προσπάθειας, είναι ότι άπαντες έχουν πάρα πολύ μεγάλη όρεξη και πολύ μεγάλη θέληση. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας, κάνει τα αδύνατα, δυνατά ούτως ώστε να καταφέρουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είτε μιλάμε για μεταγραφές, είτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα σε οργανωτικό επίπεδο. Οπότε από τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλη δίψα, τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, αλλά και από όλους όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, νομίζω ότι μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε και μόνο θετικά μπορούμε να περιμένουμε».

Για τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ:

«Περιμένουμε σίγουρα δύο παιδιά στις θέσεις των ψηλών και ευελπιστούμε, μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε κλείσει και αυτές τις δύο εκκρεμότητες».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας:

«Όπως είπα, άπαντες περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το ξεκίνημα της σεζόν. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο του Ηρακλή να επιστρέφει η ομάδα στη Basket League. Το μήνυμα που θέλω να στείλω, είναι ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε προσπαθήσει να στελεχώσουμε το ρόστερ όσο καλύτερα γίνεται. Θα χρειαστούμε υπομονή, μέχρι να βρούμε τη χημεία μας. Είναι δεδομένο ότι όλοι θα δώσουν παραπάνω από 100% και είμαι σίγουρος ότι σταδιακά, παιχνίδι με το παιχνίδι ο κόσμος θα δει από την ομάδα, αυτό που ονειρεύεται και περιμένει».

Καστρίτης: «Σταδιακά, ο κόσμος θα δει αυτό που ονειρεύεται από τον Ηρακλή»