MENU

Είναι πλέον επίσημο. Ο Ίαν Βουγιούκας θα παραμείνει στις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδας, εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει το SDNA. Ο έμπειρος άσος θα δώσει και φέτος εμπειρία και ποιότητα στο «Τριφύλλι» και ουσιαστικά η ανανέωση στο συμβόλαιό του θα «κλείσει« και την γραμμή των ψηλών της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί αισθητά φέτος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βουγιούκας, που πέρσι μέτρησε 4,1 πόντους και 1,9 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ίαν Βουγιούκα για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του o έμπειρος σέντερ τόνισε στο paobc.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί αισθητά φέτος. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν».

Επίσημη η παραμονή Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό