MENU

Το θέμα φάνηκε να κλείνει εκεί, τουλάχιστον όσον αφορά τους φιλάθλους που αγωνιούν στην προοπτική ενός ακόμα «ban», όμως το SDNA αναζήτησε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, αυτή του Γκάρι Μπελ. Ο Αμερικανός στην επικοινωνία που είχε με το SDNA εξέφρασε κι ο ίδιος την έκπληξη του για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου: «Δεν ξέρω γιατί είπε ότι είπε. Το έμαθα και μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη».

Αρχικά απάντησε στην καταγγελία για το σπίτι του: «Πριν φύγω από την Θεσσαλονίκη, έβαλα συνεργείο να καθαρίσει το σπίτι. Δεν έγινε τίποτα στο σπίτι, έφυγα και όλα ήταν όπως έπρεπε» ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι των πειθαρχικών παραπτωμάτων, προφανώς για την αποχή που έκαναν οι παίκτες του Άρη και για την οποία ο Γκάρι Μπελ θεωρήθηκε ως ο υποκινητής: «Είχαν αργήσει τις πληρωμές αρκετό καιρό πριν, αλλά εμείς κανονικά πηγαίναμε στην προπόνηση.

Κάποια στιγμή όμως η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει. Έτσι δεν κάναμε προπόνηση μέχρι να πληρωθούμε. Μόλις πήραμε χρήματα, κάναμε προπονήσεις κανονικά και παίξαμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Δεν έγινε κάτι άλλο, ούτε με κάλεσε η διοίκηση για να μου πει ότι έχω υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα».

Ο Γκάρι Μπελ αν και Αμερικανός έδειξε από την πρώτη χρονιά ότι έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα, όταν γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπήρχαν δέχθηκε να «κουρέψει» το χρέος (περίπου πέντε μηνών) που υπήρχε προς το πρόσωπο του κατά 40% και να συμφωνήσει για την επόμενη περίοδο. Όμως πλέον εκτός από το χρέος της πρώτης χρονιάς, έχει να αντιμετωπίσει και αυτό της φετινής: «Μας πλήρωσαν έναν μισθό πριν από τον αγώνα με το Ρέθυμνο και μας είπαν ότι μόλις επιστρέψουμε στις πατρίδες μας θα μας πληρώσουν ακόμη έναν.

Μας είχε πει ο κ. Γουλιέλμος ότι θα μας πληρώσει έναν μισθό στις 13 Ιουνίου και θα μας εξοφλήσει αρχές Αυγούστου. Δεν πλήρωσε τίποτα τον Ιούνιο. Προσωπικά δεν μου έχει πει το παραμικρό και για το υπόλοιπο του χρέους της πρώτης χρονιάς. Είχα κάνει μία συμφωνία, δέχθηκα να μειώσω τις οφειλές και να πληρώνομαι ένα έξτρα ποσό κάθε μήνα. Αλλά μετά τους τρεις πρώτους μήνες, δεν με πλήρωνε το παλιό χρέος».

Όσον αφορά τις δικές του σκέψεις στην περίπτωση που δεν πληρωθεί: «Έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου, περιμένω να δω αν θα πληρωθώ αρχές Αυγούστου. Διαφορετικά θα σκεφτώ την προοπτική της FIBA και να προσπαθήσω να διασφαλίσω τα χρήματα μου».

Ο Γκάρι Μπελ απέδειξε ότι στον Άρη δεν έμεινε μόνο για τα χρήματα, θέτοντας την υγεία του σε κίνδυνο αρκετές φορές μιας και αγωνίστηκε τραυματίας, όπως τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε με ένεση. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Άρη, τον κόσμο του, με όσους συνεργάστηκε, απλά το μόνο που ζητάει είναι να πάρει τα χρήματα τα οποία συμφώνησε: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν στην ομάδα του Άρη, με όσους συνεργάστηκα, τον κόσμο που με στήριξε, την διοίκηση. Απλά θέλω τα χρήματα που μου οφείλονται.

Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα η ομάδα θα είχε καλύτερη πορεία. Θεωρώ ότι κάποιοι δεν εκτίμησαν αυτά που πρόσφερα στην ομάδα. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά. Όταν ακούω αυτά που λέγονται τώρα. Βοήθησα την ομάδα όπως μπορούσα».

Γκάρι Μπελ στο SDNA: «Δεν χρωστάω στον Άρη, η FIBA είναι μία επιλογή»
EVENTS