MENU

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει ανάψει «πράσινο φως» από τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή, προκειμένου να αναλάβει το τμήμα μπάσκετ ο Γιώργος Καραμάνος.

Ο τελευταίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με δυο συνεργάτες του, έχει οριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει το τμήμα και στο πλαίσιο αυτό, έγινε ραντεβού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε πως την δεδομένη χρονική στιγμή και με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Λίγο αργότερα, υπήρξε πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SDNA, καθώς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας."

Ανέλαβε ο Καραμάνος το μπάσκετ του ΠΑΟΚ