MENU

Ο Αμερικανός γκαρντ κλήθηκε να αστοχήσει στα 1,3" από την γραμμή για να κυλήσει ο χρόνος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο. «Δεν ήμουν ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση. Ήταν αρκετά δύσκολο να προσπαθήσω να χάσω τη βολή μου. Επιχείρησα να πετύχω το ταμπλό και η μπάλα να βρει στεφάνη για να πάει ψηλά και να κυλήσουν δευτερόλεπτα, αλλά ήταν μια πολύ κακή προσπάθεια. Μαθαίνεις όμως από αυτά. Θα δουλέψω παραπάνω στο να… χάνω τις βολές για να παίρνουμε νίκες. Εγώ προσπαθώ να τις βάζω πάντα, αλλά όταν μου ζητάνε να τις χάνω, θα βάζω τα δυνατά μου» τόνισε σχετικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».

Σχετικά με την σειρά απέναντι στον Προμηθέα επεσήμανε: «Το πρώτο ματς ήταν ένας πόλεμος. Δύο τελείως διαφορετικές ομάδες παλεύουν και το πρώτο παιχνίδι έδειξε τον... τόνο που θα έχουμε. Περιμένουμε μια πιο σκληρή αναμέτρηση, έναν πόλεμο. Θα πάμε μέσα στην έδρα τους, δεν έχω αγωνιστεί ποτέ εκεί αλλά έχω ακούσει πως είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίζεις. Πρέπει να πάμε εκεί να τακτοποιήσουμε τις δουλειές μας».

Όσον αφορά τέλος το σκηνικό με τον ίδιο να πλησιάζει την ομάδα του Προμηθέα σε ένα άτυπο τάιμ άουτ τόνισε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι από την πλευρά τους. Δεν είχαν τάιμ άουτ και προσπάθησαν να ‘κλέψουν’ ένα καθώς τελείωνε ο χρόνος τους. Ήμασταν στο παρκέ, ό,τι έκανα ήταν απόλυτα νόμιμο. Μπορώ να είμαι στο παρκέ ακριβώς δίπλα τους και αυτό έκανα. Δεν ήθελα να έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν ένα σύστημα ενώ οι διαιτητές κοιτούσαν το βίντεο».

Θίοντορ: «Δεν ήμουν ποτέ ξανά σε θέση να χάσω τη βολή μου»