MENU

Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αποτελεί τον Νο. 1 «πόθο» των φίλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Έτσι, πολλές σελίδες στα social media τον «ντύνουν» καθημερινά στα «πράσινα» και τα «ερυθρόλευκα», ενώ άλλες επικαλούνται δήθεν... αποκλειστικές πληροφορίες και κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με τους μεν ή τους δε.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή τίποτα από όλα αυτά δεν έχει υπόσταση, με τον «Σλου» να περιμένει το καλοκαίρι, για να εξετάσει όλες τις επιλογές του και να δει αν θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ή αν θα κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του.

Όπως και να 'χει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να... τρολάρει, για όσουν θεωρούν «κλεισμένο» τον Σλούκα στον Ολυμπιακό και απάντησε σε μια σελίδα φίλων των Κυπελλούχων Ελλάδας: «Αφού έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό... Απλά θέλουν να φανέι ότι μας τον έκλεψαν».

Η ατάκα του Γιαννακόπουλου για το... καυτό θέμα Σλούκα έγινε γρήγορα viral, ωστόσο, στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει μια σημαντική παράμετρος: ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προφανώς αστειευόταν και δεν εννοούσε πραγματικά αυτό που έγραψε.

Αντιθέτως, ήθελε να... πικάρει τους «αιώνιους» αντιπάλους του και να βάλει «φωτιά» στα social media.

«Τρόλαρε» ο Γιαννακόπουλος για Σλούκα και έγινε... viral