MENU

Οι τελευταίες ώρες κυλούν... δραματικά στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα μετά το κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε με κεντρικό πρόσωπο τον Παναγιώτη Αναστόπουλο.

Ο έμπειρος διαιτητής δήλωσε κώλυμα και δεν θα σφυρίξει τελικά το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, κάτι που έχει δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά της «πράσινης» διοίκησης εκφράζονται απορίες σχετικά με την συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος και λέγεται πως δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι αυτό που συνέβη.

Ουσιαστικά, το «Τριφύλλι» θεωρεί πως ο Ολυμπιακός επέβαλλε με τον τρόπο του τους διαιτητές που θέλει ή που δεν θέλει να έχει στα παιχνίδια του και αυτό δημιουργεί από μόνο του ερωτήματα. Στον Παναθηναϊκό μελετούν τις τελευταίες ώρες την αντίδραση που πρέπει να έχει αναφορικά με όσα έχουν γίνει, η οποία δεν θα έχει την... συνηθισμένη εικόνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναμένονται κινήσεις και αντιδράσεις που θα ταρακουνήσουν τα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ.

Στα κάγκελα ο Παναθηναϊκός, έτοιμος για... πυρηνική αντίδραση