MENU

Ο Αναστόπουλος μαζί με τους Κατραχούρα και Μαλαμά θα ήταν η διαιτητική τριάδα της εξ αναβολής αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ΚΕΔ έλαβε αργά το βράδυ της Παρασκευής εγγράφως το κώλυμα του διεθνή διαιτητή που ενημερώνει πως είναι ασθενής και δεν μπορεί να παίξει στο παιχνίδι του Χολαργού.

Φυσικά, το θέμα είναι ήσσονος σημασίας για το σημερινό παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογική σημασία. Το ζητούμενο είναι αν η ασθένεια του ή το κώλυμα επηρεάζει τον πολυσυζητημένο αγώνα της 26ης αγωνιστικής, όταν ο Αναστόπουλος θα κληθεί να σφυρίξει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τονίσει σε ανακοίνωσή τους πως αν οριστεί κάποιος εκ των Αναστόπουλου, Παναγιώτου, Μάνου σε αγώνα τους δεν θα κατέβουν, πράγμα που θα σήμαινε και τον υποβιβασμό του στην Α2. Όμως, αποφάσισαν να εκδώσουν κανονικά εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Προς το παρόν ο Αναστόπουλος δεν έχει δηλώσει κώλυμα για το παιχνίδι του ΣΕΦ, αλλά πλέον δημιουργούνται διαφορετικά δεδομένα, ενόψει της ιστορικής αναμέτρησης των Πειραιωτών.

Αν το κώλυμα διατηρηθεί και για το ματς του ΣΕΦ και ο διαιτητής δεν καταφέρει να αναρρώσει μετά το αρρωστημένο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ τις τελευταίες ώρες, τότε κατά κάποιον τρόπο, θα λυθεί και το ζήτημα που έχει προκύψει. Ο διαιτητής θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλον - όπως θα συμβεί και απόψε στον Χολαργό - και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί αποφεύγοντας τον υποβιβασμό.

Το SDNA παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις 24/7 και θα σας ενημερώσει για οποιοδήποτε νεότερο έγκαιρα και έγκυρα.

Δήλωσε κώλυμα ο Αναστόπουλος: Δεν παίζει σήμερα το Χολαργός-Παναθηναϊκός!