MENU

Οι εξελίξεις, που έχει φέρει η αποχώρηση στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως είναι ραγδαίες και, εφόσον ξεπερνάται το ζήτημα, ότι δεν υπάρχει φόρμουλα συμμετοχής στη διοργάνωση αυτή, ενώ παράλληλα δεν έρθουν ξένοι διαιτητές σε ενδεχόμενους τελικούς με τους «πράσινους», είναι πολύ πιθανό οι «ερυθρόλεκοι» να επιλέξουν να συμμετάσχουν τελικά στην Αδριατική Λίγκα.

Οι δύο πλευρές μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η «Live Sport», έχουν προχωρήσει αρκετά τις μεταξύ τους συζητήσεις για μια συμφωνία με ορίζοντα τριετίας, έχοντας αναλύσει από το ζήτημα των ταξιδιών για όλες τις ομάδες μέχρι και αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χωρίς βέβαια να έχει τεθεί κάτι σε εφαρμογή. Η ABA League, μάλιστα, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, προσθέτοντας άλλες 2 ομάδες και φτάνοντας τις 14 για την επόμενη χρονιά, αν παίξει ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες δε θα απουσιάσουν από τα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε απώλεια της ιδιότητας του σωματείου, κάτι που συμβαίνει με την αγωνιστική απραξία δύο ετών. Η σκέψη, σε αυτό το κομμάτι, είναι να αγωνίζονται στην Α2 με νεαρούς παίκτες, οι οποίοι μέσω αυτής της ευκαιρίας θα αναδειχθούν, ενώ την ίδια ώρα θα υπάρχει ανοικτή η πόρτα της επιστροφής της ομάδας, αν αποφασίσει να αποχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Αδριατική Λίγκα.

Προχωρά κι άλλο με Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός, συζητά για 3 χρόνια!