MENU

Σε μία χώρα που ο τύπος πετάει την αιμόφυρτη κοπέλα για να μη λερώσει το ταξί, σε μία χώρα που γονείς ποτίζουν με μίσος παιδάκια επειδή στο σχολείο τους θα πάνε προσφυγόπουλα, σε μία χώρα που κουκουλοφόροι βαράνε στο ψαχνό προσφυγόπουλα, εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με τα αθλητικά.

Θα καταγράψω απλά τη σιχαμάρα μου για τις πρακτικές μίσους και την εξέλιξη του απαίδευτου φασίστα στον τόπο μας και θα πάω παρακάτω. Γιατί αν το πιάσω το θέμα, πιθανότατα θα ξεφύγω.

Ας ασχοληθώ με τα αθλητικά, εκεί που η σκατοψυχία έχει κάποια όρια. Όχι πως δεν υπάρχει, αλλά τουλάχιστον είναι σχετικά ακίνδυνη.

Παίξαμε μπάσκετ με τον Άρη που είναι γεγονός πως ως επίπεδο ομάδας είναι κατώτερος από εμάς αυτή τη περίοδο. Αν παιζόταν μπάσκετ, η νίκη θα ήταν πολύ πιο εύκολη, όμως η θλιβερή διαιτητική τριάδα για κάποιον λόγο αισθάνθηκε πως πρέπει να διευθύνει αγώνα κατς. Σε αυτό το επίπεδο, η απόσταση των ομάδων μίκρυνε, αλλά και πάλι ο καλύτερος κέρδισε.

Αν ο Ολυμπιακός είχε σε παιχνίδι τέτοια διαιτησία, θα ζητούσε να παίξει στη Λίγκα της Ωκεανίας, όμως εμείς, ως ταπεινή προσφυγική ομάδα, σκύβουμε το κεφάλι και ανεχόμαστε αυτά τα τυπάκια που νομίζουν πως στη πλάτη μας θα κάνουνε δημόσιες σχέσεις.

Αφού κέρδισα παλαιότερα τον Άρη χωρίς τρίποντο, ήρθε η στιγμή χθες να τον κερδίσω χωρίς σέντερ. Του χρόνου λέω να παίξω μόνο με τρίποντα, έτσι για να έχει λίγο ενδιαφέρον.

Το κάρμα, χτύπησε και εκεί αφού μοιραίος για την ομάδα του Άρη ήταν ο Μποχωρίδης. Ο οποίος είχε υπογράψει στον ΠΑΟΚ όμως μετά χρησιμοποιήθηκε με σχεδόν αστείο τρόπο για μία προπαγάνδα ανωτερότητας του συμπαθούς σωματείου. Έστησαν εκείνο το βίντεο που και καλά ο Μποχωρίδης σκίζει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ, για να γίνει ο ηγέτης του Άρη.

Το παιδί βέβαια δεν είναι στο βίντεο, κάποιος άλλος έχει τον ρόλο του ηθοποιού, όμως στο τέλος της ημέρας μένει το ότι το πρότζεκτ Μποχωρίδη θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ενεργό αν είχε επιμείνει στην αρχική του απόφαση και τώρα απλά έχασε μία χρονιά για να ικανοποιήσει μη μπασκετικές λογικές.

Η αγκαλιά του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτή βέβαια σε όλα τα παιδιά που έχουν στοιχεία και ψάχνουν ένα μπασκετικό περιβάλλον και έναν ρόλο που να τους ταιριάζει κουτί. Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ για να δημιουργηθούν οι υπεραξίες σύμφωνα με το ταλέντο που υπάρχει.

Στο βόλεϊ, ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρωτιά στη κανονική περίοδο και άρχισαν τα όργανα με τον πρόεδρο της Λίγκας. Η διαιτησία ήταν αστεία σε όλες τις φάσεις που δεν μπορούσε να παίξει το βίντεο με κορυφαία τη φάση της παρεμπόδισης που δεν την έχω ξαναδεί στη ζωή μου.

Αυτό που κρατάω βέβαια, είναι πως δεν υπάρχει πλέον ψαλίδα και πως οι τελικοί θα παιχτούν στα ίσια. Άθλημα ψυχολογίας είναι, ας δουλέψουμε πνευματικά για να είμαστε έτοιμοι.

Σε άλλα νέα, είδαμε την εθνική χθες και διακρίνω έναν ενθουσιασμό. Χαλαρώστε λίγο γιατί η ομάδα που παίζαμε είναι ένα καφενείο από τα λίγα. Ο ένας στόπερ είχε την κοιλιά μου. Εγώ επιμένω πως αυτή η φουρνιά δεν μπορεί να μας δώσει πράγματα γιατί απλούστατα στερείται λύσεων σε κομβικές θέσεις. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στην εθνική ομάδα Νέων, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει μπει στο κάδρο του κόκκινου Τύπου.

Ο λόγος βέβαια, το γεγονός πως παίζουν πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ σε αυτή, όμως να κοιτάξεις λίγο τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα, θα καταλάβεις το γιατί. Αν μπεις στον κόπο να παρακολουθήσεις και κανένα παιχνίδι, θα το καταλάβεις επί δέκα.

Το χειρότερο στη προκειμένη περίπτωση, είναι πως γίνεται πολιτική στις πλάτες παιδιών που φιλοδοξούν να πετύχουν πράγματα στη καριέρα τους.

Κάρμα παντού…
EVENTS