MENU

Γεμάτο είναι το ιατρικό δελτίο της Ένωσης, λίγες ώρες μετά την δύσκολη επικράτηση στο ΟΑΚΑ σε βάρος της Κύμης (96-92). Ο Λούκα Μπάνκι είχε μία δεδομένη απουσία, εκείνη του Βασίλη Ξανθόπουλου, ο οποίος ωστόσο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση. Ο έμπειρος γκαρντ νιώθει πολύ καλύτερα σε μέση αλλά και πόδι (είχε τραυματιστεί στον τελικό του Intercontinental Cup) και μπορεί να πατήσει άμεσα παρκέ. Στην ΑΕΚ δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του, καθώς στόχος είναι να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα κρίσιμα παιχνίδια των «8» με την Μπάμπεργκ.

Ρευστή, από την άλλη πλευρά, είναι η κατάσταση με τον Τζόρνταν Θίοντορ. O Aμερικανός άσος «τρέχει» να προλάβει αρχικά το πρώτο ματς με τους Γερμανούς και στην ΑΕΚ έχει αποφασιστεί να μην πιεστεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο την προσεχή εβδομάδα (23/3). Στόχος είναι να προλάβει την αποστολή για τον αγώνα με την Μπάμπεργκ, κάνοντας εξάλλου από την Πέμπτη εντατική θεραπεία για να ξεπεράσει την κάκωση και το οστικό οίδημα.

Όσον αφορά τέλος τον Χάουαρντ Σαντ Ρος το τοπίο είναι θολό σχετικά με την κατάστασή του. Ο παίκτης διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας ότι αισθάνεται καλύτερα, ωστόσο για κάθε ενδεχόμενο θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Κυριακή (17/3) για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση στο γόνατο.

«Φουλάρει» για Μπάμπεργκ ο Ξανθόπουλος, αγώνα δρόμου ο Θίοντορ