MENU

Το SDNA σας είχε ενημερώσει πως ο Ολυμπιακός έψαχνε ομάδα για τον Λετονό φόργουορντ, ο οποίος δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ. Τελικά, όπως αναφέρει το Eurohoops, η Χίμκι θα αποκτήσει τον Τίμα ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, σε μία λύση που... βολεύει όλες τις πλευρές.

Ο έμπειρος άσος δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις στη VTB League, όχι όμως και στην Euroleague, στην οποία δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί για μικρό διάστημα με πέντε ξένους, αφού ο Γιάνις Στρέλνιεκς βρίσκεται στα «πιτς» λόγω τραυματισμού.

Σε ότι αφορά τον Τίμα, πρέπει να υπενθυμίσουμε πως δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ τα νούμερά του στην Euroleague (3,4 πόντοι μ.ο) ήταν... απογοητευτικά και δεν ακούμπησαν τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό του στην ανακοίνωση της μεταγραφής.

Δείτε εδώ το σχετικό κομμάτι από την στήλη Slam Dunk, η οποία σας είχε ενημερώσει για την συγκεκριμένη εξέλιξη από τις 24 Ιανουαρίου:

Δανεικός στη Χίμκι ο Τίμα!