MENU

Ο Άρης είναι άρρωστος. Ο Άρης εκπέμπει S.O.S. σαν ένα καράβι που έχει ήδη χτυπήσει στα βράχια και απλά το πλήρωμα του προσπαθεί να βγάλει τα νερά από τα αμπάρια. Αλλά δεν φτάνει το πλήρωμα, πρέπει να έρθει βοήθεια. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα. Το πλήρωμα δεν είναι ικανό για να… σώσει το καράβι.

Ο Άρης μετά τα σημερινά αποτελέσματα βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο Άρης έχασε με 18 πόντους από την Κύμη, ενώ βρέθηκε για δεύτερο αγώνα να κερδίζει με 17 πόντους διαφορά. Ο Γιάννης Καστρίτης είπε πως είναι θέμα ψυχολογίας. Ναι θα συμφωνήσω αλλά είναι και θέμα ικανοτήτων.

Ο Άρης είναι μία ομάδα η οποία χτίστηκε λάθος από το καλοκαίρι. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δημιούργησε ένα ρόστερ με το «ban» από πάνω του, έβαλε… στοιχήματα για παίκτες που προόριζε για συγκεκριμένες θέσεις και ρόλους. Το λάθος όμως που έκανε ήταν ότι δεν είχε την πολυτέλεια να διορθώσει τα λάθη ή τα «στοιχήματα» που δεν θα του έβγαιναν λόγω της απαγόρευσης. Η διοίκηση τον στήριξε μέχρι εκεί που δεν… έπαιρνε και προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση με έναν νέο προπονητή. Η διοίκηση φρόντισε από την αρχή της χρονιάς να είναι όλοι πληρωμένοι, να ικανοποιήσει τις επιθυμίες όλων, ακόμα και αυτές του προπονητή που ορισμένες φορές έμοιαζαν εξωφρενικές για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη. Η διοίκηση πλέον είναι αυτή που πρέπει να βρει λύση και αυτή είναι μόνο μία. ΑΡΣΗ ΤΟΥ BAN… ΧΘΕΣ.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν οι παίκτες για διάφορους λόγους. Οπότε πρέπει να αλλάξουν. Άμεσα, τώρα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Και το μεγάλο ερώτημα είναι που θα βρεθούν τα λεφτά για το ban. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει δώσει ήδη ένα μεγάλο ποσό για τα χρέη που ο ίδιος συμφώνησε να πάρει από τον Νίκο Λάσκαρη. Εφόσον δεν μπορεί να λύσει άμεσα το «ban», τότε πρέπει να βγει να το πει. Να βγει να μιλήσει στον κόσμο και να ζητήσει βοήθεια. Από τον απλό φίλαθλο, από τον επώνυμο Αρειανό. Να φανεί και ποιοι θα πάνε να τον βοηθήσουν, όχι αυτόν προσωπικά αλλά τον Άρη. Ποιοι θα είναι δίπλα του. Αλλά πρέπει αυτός να μιλήσει, όχι εγώ. Αυτός που είναι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Αυτός που έχει βάλει χρήματα. Αυτός που ξέρει τα οικονομικά και τι χρειάζεται για το «ban».

Και να πει αλήθειες, με στοιχεία όχι εκτιμήσεις. Να πει ποιος τον έχει βοηθήσει και τι πρέπει να γίνει τώρα. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτείται γενική συστράτευση όλων δίπλα στον «Αυτοκράτορα».

Πρέπει άμεσα να λυθεί η απαγόρευση μεταγραφών και να γίνουν αλλαγές παικτών. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Υ.Γ.1: Στην Κύμη ο κόσμος ήταν εκεί, ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά η διοίκηση ήταν απούσα. Είναι απαράδεκτο σε έναν αγώνα που παίζεις την… ζωή σου, να μην είναι εκεί η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν Χριστούγεννα και βόλτες στην Τσιμισκή.

Υ.Γ.2: Πριν μερικές ημέρες ένας άνθρωπος που είναι κοντά στην ομάδα και παλιότερα ήταν σε άλλη ΚΑΕ επαρχιακής ομάδας, πήγε από μόνος του και έδωσε χρήματα στον Δημήτρη Γουλιέλμο για να βοηθήσει. Αυτό απλά γιατί δεν χρειάζεται να φτάσουμε στο… 100 για να βοηθήσεις αφού σε φωνάξουν, μπορείς να πας από μόνος σου.

Υ.Γ.3: Οι 500.000 που ανέφερα στο προηγούμενο blog μου είναι το σημαντικό ποσό των τριών παικτών που δεν δέχθηκαν την πρόταση της ΚΑΕ. Σαφέστατα και το ποσό προκαταβολής είναι μικρότερο και μιλάμε για 150.000 ευρώ. Τουλάχιστον τώρα, δεν ξέρω για μετά αν θα φτάνει και αυτό το ποσό…

Υ.Γ.4: Ευθύνη έχει και ο Καστρίτης για την σημερινή ήττα αλλά κυρίως για την εικόνα «παιδικής χαράς» και το -18.

Τέλος στα λόγια στον Άρη, άρση του «ban»… χθες
EVENTS