MENU

Ο Έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά το «πράσινο» 2-0 επί του Ολυμπιακού στα φετινά ντέρμπι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Ο 26χρονος παίκτης καθ' όλη τη διάρκεια των δηλώσεών του ήθελε να κρατάει χαμηλά τον πήχη και τόνιζε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν πάρει το... πάνω χέρι επί των Πειραιωτών, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα συχνά τη λέξη - κλειδί: δουλειά.

Όταν δε ρωτήθηκε για τη ρατσιστική συμπεριφορά που δέχθηκε μέσω της εκπομπής του Τάκη Τσουκαλά και όσα ακολούθησαν, εκείνος θέλησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας: «Τίποτα, δεν έχω κάτι να πω παιδιά πάνω σε αυτό. Απλά να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να είμαστε όλοι μαζί».

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα:

Για αν περίμενε όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ότι θα γίνει σύνθημα στα χείλη της εξέδρας: «Σίγουρα είναι κάτι που κάνει χαρούμενο έναν παίκτη. Βλέπει ο κόσμος ότι ο παίκτης προσπαθεί και να δίνει όλα στο γήπεδο. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο».

Για το γεγονός ότι το μπάσκετ δεν σταματάει λεπτό για τον ίδιο: «Αυτή είναι η δουλειά κάθε παίκτη. Η δουλειά μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Ειδικά σε αυτή την περίοδο, ως ομάδα, αυτό μας λείπει και αυτό κάνουμε όλοι. Γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το αν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει πάρει τον... αέρα του Ολυμπιακού την τελευταία διετία: «Όχι όχι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Απλά κάνουμε τη δουλειά μας, είναι ένας αγώνας. Θα μπορούσε να λήξει διαφορετικά. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας».

Για το δικό του ματσάρισμα με τον Βασίλη Σπανούλη και τις κερδισμένες «μονομαχίες» τους: «Δεν ξέρω, αυτά δεν είναι συγκεκριμένα. Ούτε έχω κάτι με τον Σπανούλη, καμία σχέση. Κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής».

Για το αν υπήρξε ένταση με τους δυο τους στο τέλος: «Όχι δεν ήταν ένταση. Μου είπε κάτι, αλλά καμία σχέση με ένταση».

Για τη συνέχεια του «τριφυλλιού» με Μπαρτσελόνα (εντός) και Μπασκόνια (εκτός): «Είναι μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, γιατί η ατμόσφαιρα ήταν ωραία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης. Θέλουμε να εμφανιστούμε όλοι μαζί στο γήπεδο και να κερδίσουμε».

Για τα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε και την απάντηση του αδελφού του, Γιάννη: «Τίποτα, δεν έχω κάτι να πω παιδιά πάνω σε αυτό. Απλά να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να είμαστε όλοι μαζί».

Αντετοκούνμπο: «Να είμαστε όλοι αγαπημένοι...»