MENU

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το δεύτερο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (18/11, 18:00). Οι Πειραιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από την Φενέρμπαχτσε και να πάρουν τη νίκη σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και για το πλεονέκτημα έδρας στην Basket League.

Παρ' όλα αυτά, οι ατυχίες δεν σταματούν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Κι αυτό γιατί ο Αξέλ Τουπάν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Γάλλος άσος τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Έτσι, η παρουσία του στο ντέρμπι κρίνεται αμφίβολη, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να περιμένει ως και την τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση του έμπειρου άσου.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση του Σαββάτου (17/11) το παρών έδωσαν και οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπαικού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι θέλησαν να στηρίξουν εμπράκτως τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας λίγο πριν από την «μάχη» με το «τριφύλλι».

Αμφίβολος ο Τουπάν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό