MENU

Έπειτα από ένα απαιτητικό 10ήμερο στη Σερβία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, η ΑΕΚ επέστρεψε στη βάση της. Ο Λούκα Μπάνκι και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα συμπε΄ρασματα για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως οι ατυχίες «χτύπησαν» το ρόστερ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα... γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει ρεπό, με τη δράση να αρχίζει εκ νέου την Τρίτη (11/09, 16:30) με προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στην ουσία, η Ένωση θα κάνει δύο προπονήσεις επί αθηναϊκού εδάφους πριν αναχωρήσει για την Λευκωσία, όπου και θα λάβει μέρος σε φιλικό τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει η ΕΘΑ Έγκωμης (14-16/09). Παράλληλα, την Τετάρτη (12/09) οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Ήφαιστο Λήμνου σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών.

Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Βασίλης Καββαδάς και Χοάουαρντ Σαντ Ρος ακολουθούν θεραπευτική αγωγή. Ο πρώτος θα είναι σίγουρα εκτός δράσης για το τουρνουά της Κύπρου, ενώ η κατάσταση του δεύτερου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

«Ανάσες» και επιστροφή στη δράση την Τρίτη για την ΑΕΚ