MENU

«Πράσινη»... τρέλα! Οι φίλοι του «τριφυλλιού» δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα και ετοιμάζονται να «σπάσουν» κάθε ρεκόρ στις κάρτες διαρκείας. Θυμίζουμε πως πέρυσι οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν πουλήσει 7.400 διαρκείας, όμως φέτος υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για 10.000 κάρτες!

Όπως καταλαβαίνει κανείς η χαρά στις τάξεις των φίλων των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης είναι μεγάλη, μετά τις σερί καλές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι. Ο Νικ Καλάθης έμεινε στο ΟΑΚΑ, στην ανανέωση του καλοκαιριού, ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε για να... ανταμώσει με τον Τζέιμς Γκιστ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου άλλαξε «στρατόπεδο» και ο Κιθ Λάνγκφορντ αποτέλεσε το πρώτο κερασάκι της τούρτας.

Φυσικά, ο «πράσινος» σχεδιασμός δεν τελειώνει εδώ, αφού σειρά παίρνει το τυπικό σκέλος της ανανέωσης του Νίκου Παππά, αλλά και η απόκτηση παίκτη στη θέση «4».

Όλη αυτή η κινητικότητα και τα μαζεμένα... μπαμ σε συνδυασμό με την «πράσινη» αγάπη για το τμήμα μπάσκετ έφερε τον πρώτο «χαμό» της Παρασκευής (13/7), κατά την οποία οι πωλήσεις των διαρκείας ανέβηκαν κατακόρυφα. Μάλιστα, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός πως ο αριθμός πωλήσεων καρτών διαρκείας κατά μέσο όρο καθημερινά τριπλασιάστηκε σε χρόνο dt.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για άλλη μια σεζόν μπροστά σε ένα... καυτό ΟΑΚΑ, το οποίο θέλει να μετατρέψει σε «κάστρο» του, για να φτάσει στους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

https://twitter.com/keith_langford?ref_src=twsrc%5Etfw
Παναθηναϊκός: Τριπλασιάστηκε η κίνηση για τα διαρκείας - Στόχος τα 10.000!