MENU

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελική ευθεία, στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή στην Stoiximan.gr Basket League και στην προσπάθεια που κάνει αναμένεται να πορευτεί με νέο προπονητή. Κι αυτό γιατί παρά το γεγονός πως έχουν έρθει τα αποτελέσματα, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο στον πάγκο, τα εσωτερικά προβλήματα ανάμεσα στον Έλληνα προπονητή και την διοίκηση του Ιστορικού παραμένουν.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, υπάρχει έντονη φημολογία η οποία φέρνει τον Στηβ Γιατζόγλου στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο έμπειρος προπονητής, που έχει διαγράψει τη δική του πορεία στα ελληνικά παρκέ, σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την Πλατεία, αναμένεται να αναλάβει την ομάδα της Νέας Σμύρνης, με σκοπό να την οδηγήσει στην παραμονή στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Εφόσον, λοιπόν, όλα τελεσφορήσουν, τότε ο Γιατζόγλου θα επιστρέφει στον πάγκο ελληνικής ομάδας έπειτα από το πέρασμά του από την Καβάλα τη σεζόν 2015-16, δίχως να καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα στα «μεγάλα σαλόνια» εκείνη τη σεζόν.

Έντονη φημολογία για Γιατζόγλου στον Πανιώνιο