MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Φάνηκε η αποχή που είχαμε από τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θέλαμε περισσότερη συγκέντρωση, θέλουμε να παίζουμε καλύτερα. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Πρέπει να δουλέψουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τους λόγους που έγινε αυτή η εμφάνιση: «Είχαμε την αποχή και θέλουμε κάποια παιχνίδια να βρούμε πάλι το ρυθμό μας».

Για τη συνέχεια που έχει το πρώτο παιχνίδι με την Καρσίγιακα: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, να κρατήσουμε μόνο τη νίκη και να κοιτάξουμε μόνο την Καρσίγιακα. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε και οι έμπειροι και αυτοί που δεν είναι και τόσο έμπειροι. Έχουμε δύο μέρες να ετοιμαστούμε. Ένα τέτοιο παιχνίδι, το περιμένουμε πως και πως για να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει και στο δεύτερο αγώνα, για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω στην Ελλάδα και αν δημιουργεί περισσότερη πίεση: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πίεση, γιατί θέλουμε πάρα πολύ και να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εφόσον έχουμε μείνει πίσω στην Ελλάδα, πρέπει να κάνουμε νίκες. Οπότε πρέπει να τη διαχειριστούμε και να συγκεντρωθούμε 100% στο τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και να αφήσουμε όλες τις άλλες σκέψεις εκτός».

Για τα σκαμπανεβάσματα που παραμένουν στην ομάδα: «Δε νομίζω ότι δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά καλά, απλά σε κάποια ματς θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση. Έχουμε δείξει ότι είμαστε αρκετά καλά και το έχουμε δείξει αυτό. Σε κάποια παιχνίδια, όπως το σημερινό, δεν ήμασταν».

Για την παρουσία του στην εθνική ομάδα: «Είναι τιμή για μένα και για όλους τους αθλητές. Το ευχαριστήθηκα αρκετά, πήραμε τις νίκες που έπρεπε να πάρουμε και όλα καλά».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δε μπόρεσε να τρέξει σήμερα: «Ειδικά στο σημερινό παιχνίδι, έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά το βάζω και αυτό μέσα στην κακή κατάσταση που ήμασταν σήμερα. Στο ρυθμό που δεν υπήρχε, λόγω της αποχής».

Για τον Πέτεγουεϊ: «Φαίνεται ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, σοβαρό παιδί, προσπαθεί πολύ στην προπόνηση και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει αρκετά».

Μαργαρίτης: «Έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο, μας επηρέασε η διακοπή»