MENU

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ καλεί τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο Παλατάκι για το ματς που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο (13/1, 16:30), προκειμένου να συμμετέχει στη Retro Day φορώντας τις παλιές φανέλες.

Έτσι, ο Μπάνε Πρέλεβιτς φόρεσε τη φανέλα του άλλοτε συμπαίκτη του Νικ Κατσίκη που είχε στη συλλογή του, καλώντας τον κόσμο να κάνει το ίδιο στο επερχόμενο ματς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Προετοιμαζόμαστε για την Retro Day και ο Μπάνε Πρέλεβιτς μετά την αρχική του έκπληξη για την ποικιλία που υπάρχει στο μεγάλο αρχείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (το οποίο δημιουργήθηκε και με την δίκη σας συμμετοχή), επέλεξε για τον αγώνα του Σαββάτου την φανέλα του συμπαίκτη του Νικ Κατσίκη.

Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο, 13/1 στις 16:30 και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, στη Redro Day, με τις παλιές φανέλες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

#pamepaok #retroday

​Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Στο ίδιο... κλίμα κινείται και ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος με τη σειρά του πόζαρε με τη φανέλα του Χρήστου Τσέκου. Ο 51χρονος πλέον παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δικεφάλου τη σεζόν 1992 εώς το 1997.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

https://www.instagram.com/p/Bd0JRQCHQ6v/
Έτοιμος για τη Retro Day και ο Πρέλεβιτς (pics)