MENU

Οι συζητήσεις του Άρη, διά του ιδιοκτήτη του, Νίκου Λάσκαρη και του αδερφού του Μάνου, που είναι και ο άνθρωπος που "τρέχει" όλα τα θέματα εδώ και πολύ καιρό στην "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, με τους Τούρκους επίδοξους χορηγούς θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα. Αυτή τη φορά, κι αφού όλοι είναι αισιόδοξοι για μια καλή συμφωνία, τον λόγο θα έχουν οι δικηγόροι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το project:

1. Τη Δευτέρα θα συναντηθούν οι νομικοί των δύο πλευρών και θα αρχίσουν τη σύνταξη του συμφωνητικού. Προφανώς με δεδομένες τις εταιρίες που μέχρι στιγμής λέγεται ότι θα ενισχύσουν την προσπάθεια του Άρη, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Άλλωστε όπως γράψαμε στο SDNA ο Τανιέλ Γιλμάζ είναι διαφημιστής, PR Specialist, κάτι που σημαίνει ότι δουλειά του είναι να φέρνει διαφημίσεις, να βρίσκει χορηγίες. Η μία εταιρία θα είναι η Storks, εταιρία κοσμημάτων και εμπορίας πολύτιμων λίθων, και η άλλη πιθανό η Sütaş, εταιρία γαλακτομικών προϊόντων.

2. Οι υπογραφές, εφ' όσον βρεθούν όλα ΟΚ και συμφωνήσουν οι δυο πλευρές (Λάσκαρης και Γιλμάζ, που εκπροσωπεί και τον Αϊχάν Γκιουνέρ, που θα είναι ο κύριος χορηγός, τουλάχιστον για αρχή) στα ζητήματα που τίθενται, θα "πέσουν" επί Τουρκικού εδάφους και δη στην Κωνσταντινούπολη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για το διάστημα Τετάρτης-Παρασκευής και με τον Λάσκαρη παρόντα εκεί, κατά πάσα πιθανότητα, αλλά σίγουρα με την παρουσία δικηγόρων του στη διαδικασία.

3. Η αρχική (προφορική μέχρι στιγμής) συμφωνία αναφέρεται σε εκταμίευση ενός ποσού μέχρι την 20η Δεκεμβρίου μέσα από την εταιρία κοσμημάτων του κ.Γκιουνέρ (ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια, όπως μπορείτε να δείτε στο media gallery) που θα λανσάρει κοσμήματα με το σήμα του Άρη, ενώ συνολικά λέγεται ότι αυτή η χορηγία θα είναι 1.5 εκ. ευρώ σε βάθος 3 ετών! Μέχρι την ίδια ημερομηνία (20/12) θα ανακοινωθούν, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι, άλλες 3 παρόμοιες χορηγίες, ενώ γίνεται προσπάθεια για μία ακόμη μεγαλύτερη, που θα κάνει αίσθηση.

4. Η συνολική χορηγία, από διάφορες εταιρίες, για τον πρώτο χρόνο κάνει λόγο για 3 εκ. ευρώ (!), ποσό το οποίο αν επιβεβαιωθεί με "χαρτί και τζίφρες", σαφώς και θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και φυσικά "οξυγόνο" για τα ταμεία της. Αρκεί να γίνουν πράξη όσα υπόσχονται οι Τούρκοι...

Το SDNA δημοσιεύει τα παραπάνω με την υπόμνηση ότι ακόμη δεν έχει υπογραφεί τίποτα και πως αυτά έχουν συζητηθεί (και άλλα πολλά φυσικά) στις πρόσφατες συναντήσεις και επαφές των "κιτρινόμαυρων" με τους Τούρκους μέσω του κ.Κολοβέτσιου, χωρίς τίποτα να είναι δεσμευτικό. Σαφώς και απαιτείται η επίσημη ενημέρωση για τα "ευαίσθητα" στοιχεία μιας πιθανής συμφωνίας, μια που ο κόσμος περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, τη στιγμή που η κατάσταση τον τελευταία καιρό του είχε δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό. Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρη γνωρίζει πλέον ότι το ζήτημα είναι ύψιστης σημασίας και ότι ο κόσμος περιμένει πράξεις και όχι λόγια, οπότε η επόμενη εβδομάδα θα είναι, επίσης, κρίσιμη για την επιβεβαίωση των Τουρκικών ισχυρισμών...

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρης-Τούρκοι: οι πρώτες λεπτομέρειες της συμφωνίας (pics)
EVENTS