MENU

Κόντρα στην Βενέτσια η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη, επικρατώντας σε ένα παιχνίδι θρίλερ με 103-101. Παρ' όλα αυτα, άπαντες στην Ένωση αφήνουν πίσω τη μεγάλη νίκη στο «Pala Taliercio» και στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21/10, 17:00).

Για τον λόγο αυτό παίκτες και προπονητικό επιτελείο της Ένωσης προπονήθηκαν την Πέμπτη (19/10), ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Στόχος είναι η δεύτερη νίκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να «χτίσει» την ψυχολογία της για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του Basketball Champions League, κόντρα στην Μπάνβιτ στο ΟΑΚΑ (24/10, 19:30).

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε προβλήματα στην προπόνηση της Πέμπτης (19/10), με τον Μάνι Χάρις να μπαίνει στο ομαδικό πρόγραμμα της Ένωσης. Ο Αμερικανός έβγαλε μεγάλο μέρος του ομαδικού προγράμματος και το Σάββατο (21/10) αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Με Χάρις η ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο