MENU

Αεχικά είπε: «Ηταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στο τέλος. Μας λυπεί η ήττα. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς, στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Σε όλη τη διάρκεια ήταν ντέρμπι. Στην τέταρτη περίοδο είχαμε διαφορά 9 πόντων. Αν είχαμε άλλη αντίδραση, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Κάναμε ένα καλό πεντάλεπτο στην τελευταία περίοδο και εκεί χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Ο Παναθηναϊκός έβαλε σερί τρίποντα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά και πάλι δεν είχαμε συγκέντρωση.

Στο τελευταίο καλάθι που βάλαμε ήταν και φάουλ που δεν δόθηκε. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Η ομάδα έχει πολύ δρόμο ακόμα, δεν παίζουμε όπως θέλουμε. Εχουμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών και ανομοιογένειας, αφού έχουμε έξι νέους παίκτες. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση από το Ευρωμπάσκετ, μιας και έχουμε πολλούς διεθνείς,. Χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν ήταν η εμφάνιση μας αυτή που έπρεπε. Μας αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον όμως».

Σε ερώτηση για το συμβάν με τον Κώστα Παπανικολάου είπε: «Εχω πει πολλές φορές ότι δεν θέλω να μιλάει κανείς για τη διαιτησία, αλλά μόνο με το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ με όσους σφυγμούς και να είμαστε. Το λέω από την πρώτη μέρα και θα το λέω μέχρι να φύγω. Οποιος δεν το καταλαβαίνει θα έχει πρόβλημα».

Για τις κακές επιθέσεις στα τελευταία λεπτά τόνισε: Δεν παίξαμε με το χρονόμετρο. Οταν ανέβασε την πίεση ο Παναθηναϊκός μέτρησε η κούραση επειδή δεν είχαμε γκαρντ, λόγω της απουσίας του Σπανούλη και του Ρόμπερτς. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα, στο τρίποντο για παράδειγμα του Σίνγκλετον που άλλαξε το μομέντουμ. Η πίεση του σκορ μας έβαλε έξτρα πίεση στην επίθεση και δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κάνουμε ο,τι κάναμε μέχρι τότε για να τελειώσουμε κάποιες φάσεις εύκολα».

Σφαιρόπουλος: «Φάουλ που δεν δόθηκε στο τελευταίο καλάθι του ΜακΛίν»