MENU

Οι επενδύσεις με βλέμμα το μέλλον συνεχίζονται στους νταμπλούχους Ελλάδας. Οι «πράσινοι» θα κρατήσουν στην ομάδα τους δύο ανερχόμενους παίκτες, τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και τον Μιχάλη Λούντζη, στους οποίους «ποντάρουν» για την... επόμενη μέρα.

Ο Καλαϊτζάκης, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική U18 στα παρκέ της Σλοβακίας, δεν είχε συμβόλαιο με το «τριφύλλι», αλλά συμφώνησε με τους «πράσινους» για την επόμενη τριετία και θα υπογράψει ως επαγγελματίας. Άλλωστε, όπως είχατε ενημερωθεί μέσω SDNA, ο ύψους 2,01μ. παίκτης, είναι το... πουλέν του Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό τεχνικό να βλέπει στο πρόσωπό του σπουδαίες προοπτικές και ικανότητες. Τη νέα σεζόν ο Καλαϊτζάκης θα είναι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods, θα προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα και θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Ο Λούντζης, από την άλλη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20, θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Superfoods μέχρι το 2020 και θα δοθεί δανεικός τη σεζόν 2017-2018, για να πάρει ματς και να βρει ρυθμό. Στο «τριφύλλι» πιστεύουν στον γεννημένο το 1998 άσο και θέλουν να τον δουν να δυναμώνει μέσω των παιχνιδιών που θα πάρει αυτή τη σεζόν.

Οι δύο ταλαντούχοι νεαροί παίκτες θα παραμείνουν στο «τριφύλλι», με τους «πράσινους» να συνεχίζουν να επενδύουν σε πρωτοκλασάτους ανερχόμενους Έλληνες και να έχουν στις τάξεις τους με πολυετή συμβόλαια τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, αλλά και τους Λούντζη - Καλαϊτζάκη.

«Έδεσε» για άλλα τρία χρόνια Καλαϊτζάκη και Λούντζη ο Παναθηναϊκός!