MENU

Γνωστοί έγιναν την Παρασκευή (9/6) οι διαιτητές του Game 5 της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου παιχνιδιού. Οι τρεις ρέφερι που θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση είναι οι Αναστόπουλος - Πηλοΐδης - Μάνος. Πρόκειται για τρεις διεθνείς διαιτητές.

Ο πρώτος και ο δεύτερος διαιτητής του πέμπτου τελικού ήταν σχεδόν βέβαιοι, ενώ 3ος εν τέλει θα είναι ο Μάνος. Από τη διαδικασία εξαιρέθηκε ο Τόμι Σχινάς.

Οι διαιτητές του 5ου τελικού του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών είναι:

ΣΕΦ 21.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πηλοϊδης, Αναστόπουλος, Μάνος

Σύμφωνα με την ΚΕΔ/ΕΟΚ, η εξαίρεση του Σχινά έχει να κάνει με τις αντιδράσεις και τις τοποθετήσεις του στα social media μετά το Game 3 των τελικών. «Η ΚΕΔ/ΕΟΚ αφού έλαβε γνώση των δημοσιεύσεων στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης που ξεκίνησαν από τοποθετήσεις του διαιτητή κ Χρυσόστομου Σχινά κατά παράβαση, σχετικών οδηγιών της FIBΑ, των ρητών εντολών σχετικά, που έχουν δοθεί στους διαιτητές Εθνικών Κατηγορών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, διαδόθηκαν και έλαβαν έκταση και μορφή ανεξέλεγκτου διαλόγου, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις, αποφάσισε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από ορισμό του σε επόμενο αγώνα της αρμοδιότητας της», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αυτοί σφυρίζουν στο ΣΕΦ!