MENU

«Δυστυχώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο και ειδικά στον τομέα εκείνον που αφορούσε κυρίως την αμυντική μας συμπεριφορά. Η ΑΕΚ δεν μας χαρίστηκε και μας τιμώρησε, καθώς διαθέτει στις τάξεις της παίκτες πολύ έμπειρους και μεγάλης αξίας, οι οποίοι έχουν παίξει μπάσκετ σε πολύ υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτό το παιχνίδι, όμως, ανήκει, πλέον, στο παρελθόν και όλοι μας είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στα Τρίκαλα.

Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει μεγάλη προσήλωση στο πλάνο μας, καθώς τα Τρίκαλα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και ειδικά μέσα στην έδρα τους έχουν κάνει πολύ μεγάλες νίκες.

Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό, καθώς με το ενδεχόμενο νίκης εξασφαλίζουμε οριστικά την παραμονή μας στην κατηγορία και θα αρχίσουμε, πλέον, χωρίς άγχος και πίεση να κοιτάμε σιγά-σιγά ψηλότερα.

Τα κλειδιά για το παιχνίδι στα Τρίκαλα θα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε», έγραψε ο Νίκος Πέττας στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Πέττας: «Κομβικό το παιχνίδι στα Τρίκαλα»