MENU

Η υπόθεση με το σοβαρό τραυματισμό του Μόργκαν ήρθε στο προσκήνιο το πρωί της Τετάρτης (11/1), αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά από εκείνα που είχαν κυκλοφορήσει αρχικά. Όπως έχετε διαβάσει από νωρίς, ο Αμερικανός της Κύμης που έκανε «θραύση» κόντρα στον Ολυμπιακό (29π., 13ριμπ.), έσπασε το χέρι του και οι Ευβοιώτες αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Η ιστορία όμως με τον πάγο και η διαρροή πως το ατύχημα προήλθε έπειτα από γλίστρημά του ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή... Το SDNA έψαξε την υπόθεση και παρουσιάζει την αλήθεια που έχει ήδη διαρρεύσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Τι συνέβη λοιπόν; Ο Μόργκαν βρέθηκε σε μπαρ, στο Γκάζι, και εκεί ενεπλάκη σε έναν καυγά που είχε ως αποτέλεσμα ένα σπασμένο χέρι. Λέγεται ότι θαμώνας του μαγαζιού ενόχλησε τον σέντερ της Κύμης με κάποιο σχόλιο που δεν αποκλείεται να είναι και ρατσιστικό. Ακολούθησε... μπόλικο ξύλο και μέσα στο «χαμό» ο Αμερικανός έσπασε το χέρι του.

Ο 25χρονος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου που έχει «βγει» ήδη στην αγορά προκειμένου να βρει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στην frontline. Άλλωστε, πρόκειται για πολύ σημαντικό «γρανάζι» της νεοφώτιστης ομάδας μετρώντας 11.6 πόντους και 9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Από μπουνιές σε μπαρ το κάταγμα του Μόργκαν!