MENU

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήρθαμε να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είχε θέματα, αλλά αυτό σε συσπειρώνει, όμως χάνεις και το μπούσουλα αν παρασυρθείς. Προσπαθήσαμε να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί.

Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω, αλλά η ΑΕΚ έχτισε διαφορά ασφαλείας και κέρδισε ξεκούραστα. Η ΑΕΚ ήταν πολύ προσηλωμένη σε αυτό που ήθελε να κάνει. Αναγκαστήκαμε να απλώσουμε το παιχνίδι μας. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Φεύγουμε κάπως ικανοποιημένοι από το παιχνίδι και η διαφορά μας δίνει κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια. Δεν ήταν υπολογισμένο το παιχνίδι, γιατί μας ισοπέδωσαν στο Κύπελλο.

Ήρθαμε λίγο φοβισμένοι, αλλά χωρίς να έχουμε άγνοια κινδύνου. Παρ’ όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Πολέμησαν, προσπάθησαν, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε μεγάλο ζόρι στην ΑΕΚ. Φεύγουμε όλοι ευχαριστημένοι».

Ο Γιάννης Χατζηνικόλας τόνισε: «Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Παρά τις απουσίες ξέρει να βρίσκει νέους τρόπους να παίζει. Θέλαμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου.

Σε γενικές γραμμές έγινε καλό και σκληρό παιχνίδι. Ένας φίλαθλος του μπάσκετ το ευχαριστήθηκε. Εμείς μπήκαμε νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε come back και πλησιάσαμε, αλλά μετά λόγω απειρίας μας και εμπειρίας του αντιπάλου κέρδισε η ΑΕΚ».

«Δεν βάλαμε μεγάλο... ζόρι στην ΑΕΚ»