MENU

Στην αρχική του τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Πασκουάλ, ο Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Δεν έχω να πω πολλά. Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Τσάβι Πασκουάλ για τα επόμενα 3 χρόνια. Συνήθως αυτές οι παρουσιάσεις γίνονται το καλοκαίρι, αλλά γίνεται τώρα για τους λόγους που ξέρετε. Για τα επόμενα τρία χρόνια θα είμαστε μαζί».

Για το αν σκέφτεται πως κάτι πρέπει να αλλάξει στο «τριφύλλι»: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα μπροστά στο σύλλογο. Το ίδιο και τα τελευταία χρόνια. Κσα πέρυσι και φέτος έγιναν υπερβάσεις. Το ότι ήρθε ο Πακουάλ δείχνει ότι θέλουμε να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Αν θα γίνουν αλλαγές θα το υποδείξει ο προπονητής και θα γίνουν στο μέτρο του δυνατού.

Η 30ετία που είμαστε στη κορυφή δείχνει ότι δεν χρειάζεται να γίνουν αλλαγές. Ακόμα και το 2012 κρατήσαμε το σύλλογο στο υψηλότερο σημείο, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟ ψηλά και θέλουμε να τον πάμε ψηλότερα. Θέλω να πω σε όσους μας παρακολουθούν και μας κρίνουν και να βλέπουν πρώτα πόσο δύσκολα είναι κάποια πράγματα και μετά να κρίνουν».

Για τον λόγο που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας διάλεξαν τον Πασκουάλ: «Είναι τα αποτελέσματά του στην Μπαρτσελόνα, που είναι τεράστιος σύλλογος. Και εκεί υπάρχει το τρίπτυχο, διοίκηση, κόσμος, ομάδα και ίσως εδώ έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Γιαννακόπουλος: «Θα υποδείξει ο προπονητής αν θα γίνουν αλλαγές»