MENU

Οι «πράσινοι» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία, στοχεύοντας στον Τσάβι Πασκουάλ, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, αλλά και ο Καταλανός δημοσιογράφος, Χοσέ Ιγνάθιο Ουγκέ!

«Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει την αναζήτηση προπονητή και προσλαμβάνει τον Τσάβι Πασκουάλ για τρία χρόνια», αναφέρει στο twitter ο Ντέιβιντ Πικ, υποστηρίζοντας παράλληλα πως το ντεμπούτο του Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό Superfoods θα είναι στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία την επόμενη Τετάρτη (26/10) για την Euroleague.

Ο Ουγκέ τονίζει πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές.

Την Πέμπτη (20/10) έφτασε στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του έμπειρου πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Ζόραν Σάβιτς, ο οποίος είχε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΚΑΕ και όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, με την επιβεβαίωση από το περιβάλλον του Καταλανού να τονίζει του λόγου το αληθές!

Πώς όμως έφτασαν οι δύο πλευρές στη συμφωνία; Το οικονομικό κομμάτι αρχικά αποτέλεσε εμπόδιο, αφού την Τετάρτη (19/10) οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές, όμως αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε, αφού η αναζήτηση των κυπελλούχων Ελλάδας για προπονητή ήταν άκαρπη.

Ετσι, η περίπτωση Πασκουάλ επέστρεψε στο προσκήνιο, με την έλευση του Ζόραν Σάβιτς να είναι καθοριστική, αφού η πλευρά του έριξε... νερό στο κρασί της, εξαιτίας και της αποζημίωσης από την Μπαρτσελόνα για τη φετινή σεζόν.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ικανοποίησε τον όρο για τριετές συμβόλαιο, η συμφωνία ήρθε πιο κοντά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού.

https://twitter.com/paobcgr
https://twitter.com/paobcgr
Συμφωνία Παναθηναϊκού-Πασκουάλ για 3 χρόνια!