MENU

Ο Αρης θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τη νεά αγωνιστική περίοδο, καθώς ανεβάζει τον πήχη και είναι πολύ κοντά στο να βάλει τις τελευταίες τρεις... πινελιές του στο «κάδρο» του για την σεζόν 2016-17 γεμίζοντας συγχρόνως και το «οπλοστάσιο» του Δημήτρη Πρίφτη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σηκώσει τα... μανίκια για να υλοποιήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και πλέον είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους στο φετινό καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε ξεχωρίσει για την θέση «5» τον Ερικ Μπάκνερ και οι διοικούντες του Αρη ήρθαν σε συμφωνία με τον 26χρονο σέντερ. Ο Αρης είχε «σημαδέψει» την περίπτωση του Ερικ Μπάκνερ, καθώς στη Θεσσαλονίκη στο πρόσωπό του έβλεπαν τον παίκτη που θα κάλυπτε επάξια το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Τζαμέλ Χάγκινς. Ο Αρης έδωσε τα χέρια με τον τέως σέντερ της Τουρκ Τέλεκομ και τις επόμενες ώρες αναμένεται το ντιλ να πάρει επίσημη μορφή.

Ο Αρης, όμως, έχει στα σκαριά και το... μπαμ με την απόκτηση του Ντέβιν Μαρμπλ. Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ εντοπίστηκε από το... ραντάρ του Αρη, οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά και οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Ο Μαρμπλ την σεζόν 2015-16 σε 28 παιχνίδια με τους Μάτζικ στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είχε μέσο όρο 2,1 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,5 κλεψίματα και 0,3 λάθη.

Τέλος, ο Τζον Σούρνα αναμένεται να αποτελέσει το τρίτο «χτύπημα» της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Ο 24χρονος Αμερικανολιθουανός τέως πάουερ φόργουορντ της Βαλένθια διαθέτει τα στοιχεία που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι«, αλλά η θετική έκβαση του συγκεκριμένου σίριαλ θα κριθεί από το ιατρικό καθεστώς του παίκτη. Ο Σούρνα στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς της ACB για την σεζόν 2015-16 μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη κάταγμα στον βραχίονα του δεξιού χεριού και αν δεν είναι υγιής, ο Αρης δεν πρόκειται να τον ντύσει με τα χρώματά του.

http://www.youtube.com/embed/Z8L4e6QH10k?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Ανακοινώνει Μπάκνερ, παίρνει Μαρμπλ ο Αρης (vids)