MENU

Αλλαγμένο προς το καλύτερο θα είναι το ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία και άλλαξε τόσο το παρκέ, όσο και τα αποδυτήρια του γηπέδου, βάσει των νέων προδιαγραφών της Euroleague.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS ανακάλυψαν ένα... ξεχασμένο και σχεδόν αχρησιμοποίητο παρκέ, κάτι από το υπάρχον, το οποίο ήταν «προίκα» από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Μάλιστα, αυτό το παρκέ καλύπτει απόλυτα τις προδιαγραφές για τους αγώνες της Euroleague κι έτσι, με έξοδα της ΚΑΕ αντικαταστάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες το παλιό.

Η συντήρηση και η διαμόρφωσή του νέου παρκέ για να καλύπτει τις απαιτούμενες προδιαγραφές έγινε από την «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία ανέδειξε έναν... πλούτο που βρισκόταν θαμμένος στο ΟΑΚΑ για 12 χρόνια!

Το νέο παρκέ είναι σχεδόν έτοιμο και όπως επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι που δουλεύουν νυχθημερόν για να παραδοθεί στην ώρα του θα αφήσει άριστες εντυπώσεις σε παίκτες και προπονητές από την πρώτη προπόνηση που θα κάνουν στο ανανεωμένο γήπεδο.

Παράλληλα, το νέο παρκέ αναβαθμίζει τις courtside θέσεις προκειμένου η εμπειρία παρακολούθησης ενός αγώνα μέσα από το παρκέ να γίνει ακόμη συναρπαστική για τους φιλάθλους.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει σχετικές μελέτες για τη διαμόρφωση των νέων θέσεων καθώς δεν θέλουν να αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κέντρο του γηπέδου θα δεσπόζει πλέον το σήμα της ομάδας με το τριφύλλι!

Δείτε στις φωτογραφίες την κάτοχη του νέου παρκέ με τις courtside θέσεις, αλλά και τα νέα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού...

Αλλάζει παντού το «πράσινο» ΟΑΚΑ! (pics)