MENU

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βρίσκεται στην αναζήτηση του αντί-Χάγκινς κι έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ερικ Μπάκνερ, αλλά παράλληλα το ραντάρ της παραμένει ανοιχτό και αυτό εντόπισε τον Αμερικανολιθουανό πάουερ φόργουορντ, Τζον Σούρνα. Αν ο Αρης αποφασίσει να αποκτήσει κοινοτικό 4άρι, τότε αυτό μπορεί να είναι ο Σούρνα, καθώς συγκεντρώνει στοιχεία που αρέσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Σούρνα το 2012 αποφοίτησε από το Northwestern και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στην ευρώπη. Η αρχή της επαγγελματικής του καριέρας έγινε στην Γαλλία, όπου φόρεσε την φανέλα της Στρασμπούρ, ενώ στη συνέχεια ενίσχυσε τις προσπάθειες της Μπανταλόνα (2013-14) και της Νταρουσάφακα (2014-15). Ο Σούρνα την σεζόν που ολοκληρώθηκε «κόλλησε» τα πρώτα του ένσημα στην ACB και με τα χρώματα της Βαλένθια είχε μέσο 6,6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ σουτάρει πολύ πίσω από την γραμμή των 6.75 μέτρων, αλλά στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς της ACB μεταξύ της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη κάταγμα στον βραχίονα του δεξιού χεριού.

Η περίπτωση του Τζον Σούρνα εξετάζεται από τον Αρη, καθώς στα συν του παίκτη είναι πως διαθέτει και κοινοτικό διαβατήριο, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι υγιής, ο «Αυτοκράτορας» δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Βλέπει τον Τζον Σούρνα ο Αρης (vid)