MENU

Η επόμενη μέρα ενός τελικού «αιωνίων» στην Α1, βρίσκει για πολλοστή φορά τη διαιτησία στο επίκεντρο, τουλάχιστον από την πλευρά των ηττημένων. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού... φωνάζουν για τα σφυρίγματα των τριών διαιτητών στο Game 3 με τον Ολυμπιακό και ειδικότερα για τις υποδείξεις του Τάσου Πηλοΐδη.

Εξάλλου, μετά το φινάλε του τελικού και την ήττα από τους Πειραιώτες οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξέφρασαν παράπονα και στον κομισάριο και παρατηρητή διαιτησίας, Θόδωρο Βιδάλη, ενώ υποστήριξαν πως «ο Πηλοΐδης ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως «λάβαμε το μήνυμα. Είμαστε ηθικοί νικητές». Δήλωση για τη διαιτησία έκανε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως «μόνο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού δεν έχουν σφυρίξει οι διαιτητές».

Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο στο οποίο φίλαθλος του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε όλες τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι κυπελλούχοι Ελλάδας (το βίντεο έχει δημιουργήσει ο «Sopist2007»), προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Δείτε το...

http://www.youtube.com/embed/sLyIInTDYuA?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Video: Οι 16 φάσεις που φωνάζει ο Παναθηναϊκός!