MENU

Το φινάλε στον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό και οι σφυγμοί ήταν στο... κόκκινο, ωστόσο σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης... ξέφυγε!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αφού σηκώθηκε από τα 6,75μ. και σκόραρε, δίνοντας στον Ολυμπιακό τη νίκη στο ΟΑΚΑ που ισοφάρισε τη σειρά των τελικών, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, γύρισε και τον έβρισε με απίστευτο τρόπο!

«Σας γ... ρε π...», φέρεται να του είπε ο Σπανούλης (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Θανάση Γιαννακόπουλου) απευθυνόμενος στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος παρακολούθησε το ντέρμπι από τις λευκές πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ και ήταν σε απόσταση αναπνοής από τον «ερυθρόλευκο» αρχηγό στην τελευταία φάση...

Ολα αυτά, τα κατήγγειλε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το παιχνίδι, εμφανώς πικραμένος από τη συμπεριφορά του Σπανούλη, τον οποίο είχε πάρει στον Παναθηναϊκό. Για όσους γνωρίζουν μάλιστα τι υποστηρίζει η οικογένεια Γιαννακόπουλου για τη σχέση της με τον Βασίλη Σπανούλη, «το 2007, η οικογένεια πλήρωσε αδρά για να τον φέρει πίσω από το ΝΒΑ, μετά και τα τηλεφωνήματα, τόσο του ίδιου του παίκτη, αλλά και της μητέρας του, που... παρακαλούσαν τον Θανάση και τον Παύλο Γιαννακόπουλο να φροντίσουν για την άμεση επιστροφή του στην Ευρώπη, κάτι που έγινε...»

Ο «V-Span» επέστρεψε εκείνο το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ, μετά τις συντονισμένες ενέργειες των αδελφών Γιαννακόπουλου, ωστόσο το 2010 αποχώρησε για να πάει στον Ολυμπιακό, με τη συνέχεια να είναι γνωστή...

Απίστευτες καταγγελίες Θανάση Γιαννακόπουλου για Σπανούλη!